Sagan om prinsen och prinsessan


kläder

Sagan

I den vackra huvudstaden är det alltid full fart och det finns många nya äventyr att upptäcka.

Bland höga hus, smala gränder och kullerstensgator leker prinsessan Sigrid och hennes bästa vän

prins Edvin. De hittar på roliga påhitt, upptäcker nya spännande ställen och träffar nya vänner.

Varje dag är ett nytt äventyr för den nyfikna prinsessan och den lite blyge prinsen.

En dag hittar de en hemlig gång under staden som de genast blir nyfikna på att utforska. För prinsen och prinsessans vän katten Fina som bor högst uppe i ett av tornen i det högsta huset och har koll på allt som händer, hon har berättat att det finns en skatt gömd i ett hemligt rum under staden.

Katten Fina är en klok katt som kan så mycket och det bästa prinsen vet är att sitta och lyssna på katten Fina som berättar om många spännande äventyr som hänt i den stora vackra staden som prinsen och prinsessan bor i.

En saga om vänskap, äventyr och om att hjälpa en vän att förverkliga sina drömmar!

FÖR OM MAN TROR TILLRÄCKLIGT MYCKET PÅ SIN DRÖM – KAN DEN BLI VERKLIGHET!!

Fortsättning följer…

karaktärerna

Prins Edvin

BE1

Prinsen är prinsessans bästa vän. Han är lite blyg av sig och ibland lite rädd. Det bästa prinsen vet är att sitta och lyssna på katten Fina som berättar om så många spännande äventyr som hänt i den stora staden som prinsen och prinsessan bor i. Katten Fina är en klok katt, har koll på allt som händer i staden.

 

Till skillnad från prinsessan är prinsen inte alltid lika förtjust i att vara med på alla äventyr de hittar på. Men tillsammans med prinsessan känner sig prinsen modigare och de träffar på flera nya vänner som ibland behöver deras hjälp.

Prinsessan Sigrid

 219438-6e867342b44540249ce9ef39fb582340

Prinsessan är prinsens bästa vän och de två vännerna hålle rihop i vått och torrt. Prinsessan bubblar av iver att få upptäcka nya äventyr och att få göra spännande upplevelser och tillsammans med prinsen har de hittat en hemlig gång under staden. För katten Fina som bor högst uppe i ett av tornen i det högsta huset och har koll på allt som händer, hon har berättat att det finns en skatt gömd i ett hemligt rum under staden.

 

Prinsessan är väldigt nyfiken och orädd av sig och tänker sig inte alltid för alla gånger, tur att hon har prinsen med sig som ibland får rädda henne från det farliga. Tillsammmans träffar de nya vänner som ibland behöver deras hjälp för att bli modiga. En av de vännerna är Draken.